Herfst, denk aan het onderhoud van uw groendak!

Na een bloedhete en droge zomer beginnen de temperaturen eindelijk wat te zakken en de eerste bladeren aan de bomen te verkleuren. De herfst is in aantocht! En dat betekent dat de volgende onderhoudsronde van uw groendak eraan komt: Het winterklaar maken van uw groendak! Het winterklaar maken van uw groendak (eind september tot eind oktober) is erg belangrijk om lange tijd van uw groendak te blijven genieten. Hoe u onderhoud doet, ziet u op onze website. Bestel HIER uw groendak mest of eventueel schoonmaakartikelen voor de tuin via onze webshop.
Of besteed uw onderhoud uit en vraag een offerte aan via info@groendakcoach.nl

Is uw groendak gezond? De kleur van uw groendak vertelt u meer…

Groen:
Uw groendak is gezond! Het uitvoeren van regulier onderhoud is afdoende om de winter vol vertrouwen in te gaan.

Rood:
Uw groendak heeft hulp nodig! Door de droogte, warme perioden kan het zijn dat het groendak water en/of mest nodig heeft (ook in de herfst zijn er nog droge perioden!). Geef bij droogte wat water en bemest uw dak goed!

Bruin:
Uw groendak krijgt kale en/of bruine plekken! Naast het reguliere onderhoud doet u er verstandig aan om een herstelkit of nieuw sedum aan te schaffen. De herstelkit bestaat uit substraat, sedum en mest wat op de kale/bruine plekken kan worden aangebracht (kosten € 49,50 per m2 excl. transport). Als de onderlaag nog in orde is kan mogelijk ook enkel sedum worden aangebracht (kosten € 24,95 m2 excl. Transport).
Of u kunt Groendakcoach vragen om het onderhoud uit te voeren! Vraag direct een offerte aan via info@groendakcoach.nl