Over groendakcoach

We vertellen graag wat meer over onszelf.

De medewerkers van Groendakcoach willen bijdragen aan een betere en gezondere leefomgeving voor mens en dier. Deze passie dragen wij, op het gebied van groen / groene daken, zo breed mogelijk uit door niet alleen de groene daken te installeren, maar ook mensen te adviseren, onderwijs te organiseren etc. Dat doen we niet alleen, maar samen, bij voorkeur met heel veel mensen en ondernemingen die deze ambitie met ons delen.

Wij hebben medewerkers met een Groenkeur certificaat. Dit certificaat kan van belang zijn om te benoemen bij de subsidie aanvraag.

Samen werken aan meer groen

Ons mooie land is onderhevig aan steeds meer kortstondige heftige regenbuien, plaatselijke waterproblematiek, een afname van bijen, vlinders en insecten in het algemeen en energievraagstukken. Dat raakt ons (in)direct allemaal en daarom willen wij dit met al onze groene oplossingen, tegen gaan.  Groendakcoach heeft de visie om het Nederlandse leefgebied voor mens, dier en natuur te verbeteren met bijvoorbeeld groendaken.  

Een groendak verbetert namelijk het leefklimaat voor insecten en heeft een waterbufferend vermogen waardoor de riolering minder wordt belast. Dit is zomaar één voor de voordelen van onze oplossingen. Groendakcoach wil bedrijven, consumenten en overheidsinstellingen de breedste zin van het woord informeren, enthousiasmeren en/of begeleiden bij àlle groene oplossingen. Samen werken aan een mooier en beter leefklimaat voor ons land! 

Experience en Education Center

Uniek in de regio!

Groendakcoach staat voor u klaar om Nederland een stukje groener en duurzamer te maken. Dit laten we graag zien én ervaren op ons eigen dak. Hier vindt je ons eigen experience & education Center; uniek in de regio! Bel voor een vrijblijvende afspraak en ontdek alle mogelijkheden voor groene oplossingen voor particulieren en bedrijven!

Sluit je aan

Onze organisatie is bij meerdere landelijke projecten betrokken en krijgt daarbij allerlei vragen over (herstel) van daken, uitvoering van onderhoud, aanleg van groendaken e.d. Deze werkzaamheden voeren wij graag samen met andere partners uit. Geïnteresseerd in een samenwerking? Wij drinken graag een kop koffie om wat nader kennis te maken! Neem contact met ons op.

Werken bij Groendakcoach

Onze organisatie groeit snel en daarom zijn wij op zoek naar collega’s! Ons motto is, doe wat je leuk vindt en goed in bent, alleen dan zal jij floreren en vormen we samen een topteam! Heb jij een bepaalde passie voor groen? Ben je gedreven en wil je in een ambitieus team werken? Neem contact met ons op. Samen maken we ons land een stukje groener en gezonder! Een gerichte opleiding is een pre, maar absoluut geen must! Je gedreven inzet is belangrijker voor ons.

Onderwijs voor nieuwe generatie

Wij vinden het belangrijk om onze toekomstige generaties bewust te maken van positieve van groen, duurzaamheid e.d.. Daarom zijn wij momenteel een (klein) educatie programma voor basisscholen aan het opzetten. Hierover volgt later meer. Wilt u ondertussen al meer informatie hierover of wilt u een medewerker van Groendakcoach laten spreken voor de klas? Neem dan contact met ons op!

Groendakactie in uw buurt

In samenwerking met u, uw straat, uw wijk, uw stichting, uw onderneming, uw gemeente helpen wij mee aan een groendakactie! Zo’n actie kan voor ons bestaan uit enkel de coördinatie van het project tot het volledig verzorgen van de collectieve inkoop en/of aanleg van de groendaken. Ook is het mogelijk om u te begeleiden bij de aanleg of de plaatselijke ondernemers bij een actie te betrekken! Vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie over jouw mogelijkheden?

Vul vrijblijvend je gegevens in en wij nemen contact met je op!

De nummer 1 van Nederland
in groendak aanleg!

Webshop

Leg zelf je groendak aan! Bestel al je materialen in onze webshop. Ook voor onderhoud en dak- en tuinverfraaiing. 

Contact

Groendakcoach B.V.

Het Tasveld 5
3342 GT Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon: +31 (0)78 221 00 21
E-mail: info@groendakcoach.nl

Over ons

Volg ons