• Informatie over
    Groendakcoach

    Wij leggen graag uit waar
    we voor staan!

Over Groendakcoach

De medewerkers van Groendakcoach willen bijdragen aan een betere en gezondere leefomgeving voor mens en dier. Deze passie dragen wij, op het gebied van groen / groene daken, zo breed mogelijk uit door niet alleen de groene daken te installeren, maar ook mensen te adviseren, onderwijs te organiseren etc. Dat doen we niet alleen, maar samen, bij voorkeur met heel veel mensen en ondernemingen die deze ambitie met ons delen.

Wij hebben medewerkers met een Groenkeur certificaat. Dit certificaat kan van belang zijn om te benoemen bij de subsidie aanvraag.

Sluit je aan

Onze organisatie is bij meerdere landelijke projecten betrokken en krijgt daarbij allerlei vragen over (herstel) van daken, uitvoering van onderhoud, aanleg van groendaken e.d. Deze werkzaamheden voeren wij graag samen met andere partners uit. Geïnteresseerd in een samenwerking? Wij drinken graag een kop koffie om wat nader kennis te maken! Neem contact met ons op.

Werken bij Groendakcoach

Onze organisatie groeit snel en daarom zijn wij op zoek naar collega’s! Ons motto is, doe wat je leuk vindt en goed in bent, alleen dan zal jij floreren en vormen we samen een topteam! Heb jij een bepaalde passie voor groen? Ben je gedreven en wil je in een ambitieus team werken? Neem contact met ons op. Samen maken we ons land een stukje groener en gezonder! Een gerichte opleiding is een pre, maar absoluut geen must! Je gedreven inzet is belangrijker voor ons.

Onderwijs voor nieuwe generatie

Wij vinden het belangrijk om onze toekomstige generaties bewust te maken van positieve van groen, duurzaamheid e.d.. Daarom zijn wij momenteel een (klein) educatie programma voor basisscholen aan het opzetten. Hierover volgt later meer. Wilt u ondertussen al meer informatie hierover of wilt u een medewerker van Groendakcoach laten spreken voor de klas? Neem dan contact met ons op!

Groendakactie in uw buurt

In samenwerking met u, uw straat, uw wijk, uw stichting, uw onderneming, uw gemeente helpen wij mee aan een groendakactie! Zo’n actie kan voor ons bestaan uit enkel de coördinatie van het project tot het volledig verzorgen van de collectieve inkoop en/of aanleg van de groendaken. Ook is het mogelijk om u te begeleiden bij de aanleg of de plaatselijke ondernemers bij een actie te betrekken! Vraag naar de mogelijkheden.