Aanleg van je groendak

Wat komt er kijken bij een groen dak aanleggen?

We inspecteren je dak van tevoren

Voorafgaand aan de aanleg van je groendak wordt door ons een dakinspectie uitgevoerd. We controleren de dakbedekking of deze geschikt is voor een groendak. We letten met name op:

  • Leeftijd van de dakbedekking
  • Blijft er water op het dak staan?
  • Kwaliteit van de afvoer
  • Kwaliteit dakopstand, trim en naden

Ook schatten we nauwkeurig in of de dakconstructie het gewicht van het groendak kan dragen. Bij twijfel over de kwaliteit van het dak of constructie denken we graag mee om hier samen een oplossing voor te vinden. Voorbeelden hiervan zijn het aanbieden van dakherstel of om een draagkrachtmeting uit te laten voeren.

Is het nodig om het dak te herstellen?

Als een dak toe is aan vervanging is dit het ideale moment om direct voor een groendak te gaan. Wij renoveren of vervangen het bestaande dak met alle bijbehorende onderdelen; hemelwaterafvoeren, loodslabben, boeiboorden en daktrim. Een bijkomend voordeel is dat wij 10 jaar garantie geven op de waterdichtheid van het dak. Daarnaast geven wij 25 jaar productgarantie. Voor het dakherstel is er keuze uit verschillende producten zoals EPDM, bitumen en folie.

Interesse in een prijsopgave? Vul het aanvraagformulier in en geef hierbij aan dat het gaat om een offerte voor dakherstel. Wij ontvangen graag enkele foto’s van het bestaande dak zodat wij de situatie goed kunnen inschatten.

Groen dak aanleggen door Groendakcoach

Bij aanleg van uw groendak door Groendakcoach ontzorgen wij je compleet. Van inspectie, aanleg, eventueel nazorg als ook het onderhoud. Je ontvangt tevens één jaar “Groei en Bloei Garantie”  op de Groendaken.

Je wordt tijdig gebeld voor een afspraak voor aanleg. Wij zorgen dat de materialen op locatie komen en leveren het dak perfect op. Er wordt uitleg gegeven over het groendak en bewateringsysteem (indien van toepassing).

Hoe gaat de aanleg in z’n werk?

Meer informatie over jouw mogelijkheden?

Vul vrijblijvend je gegevens in en wij nemen contact met je op!

De nummer 1 van Nederland
in groendak aanleg!

Webshop

Leg zelf je groendak aan! Bestel al je materialen in onze webshop. Ook voor onderhoud en dak- en tuinverfraaiing. 

Contact

Groendakcoach B.V.

Het Tasveld 5
3342 GT Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon: +31 (0)78 221 00 21
E-mail: info@groendakcoach.nl

Over ons

Volg ons