Groendak wijkaanpak

Ontdek hier alle voordelen van een groendak wijkaanpak.

Ga voor het wijkcollectief!

Samen maken we het groen! Wil je ook een groenere straat, wijk of dorp met onze groendak wijkaanpak? Wordt dan wijkambassadeur en werk samen met Groendakcoach en jouw wijk aan een betere en schonere leefomgeving.

Als wijkambassadeur krijg je een ambassadeurspakket thuisgestuurd en samen stemmen we jouw campagne af. Zo kun je denken aan een Groendakcampagne, informatieavond maar ook aan een uitgebreide Klimaatcampagne waarbij niet alleen groene daken maar ook eventueel groene gevels, wadi’s en groene tuinconcepten in de wijk worden gepromoot.

Soms is het daarbij mogelijk om ook de gemeente of het waterschap te betrekken of subsidie te krijgen via het Prins Bernhard Cultuurfonds!

Ontdek de 6 voordelen van een groendak in jouw wijk

Betrokken kinderen met een groendak wijkaanpak

Veel kinderen in de wijk? Zij kunnen worden betrokken door de hulp van de Duza’s uit DuzaDorp (www.duzadorp.nl). Kinderen worden uitgedaagd met een tekenwedstrijd of DuzaDorp-wedstrijd en kunnen daarbij leuke prijzen winnen. Kortom; voor iedereen is er iets duurzaams!

De campagne start met een installatie van het groendak bij de ambassadeur zelf of op een openbare plek zoals een basisschool in de wijk. Iedereen kan het groendak ervaren wat tot nog meer enthousiasme zal leiden in de buurt/wijk.

En… het geheel kan zelfs met een heuse buurt/wijk barbecue afgesloten worden. Dus doe mee en wordt wijkambassadeur. Samen maken we het groen! Meld je aan via het contactformulier.

De nummer 1 van Nederland
in groendak aanleg!

Webshop

Leg zelf je groendak aan! Bestel al je materialen in onze webshop. Ook voor onderhoud en dak- en tuinverfraaiing. 

Contact

Groendakcoach B.V.

Het Tasveld 5
3342 GT Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon: +31 (0)78 221 00 21
E-mail: info@groendakcoach.nl

Over ons

Volg ons