Groene gevels
en daktuinen!

Onze leefomgeving wordt steeds groener! Steeds meer mensen kiezen niet alleen meer voor een groendak, maar gaan ook voor een groene gevel of daktuin. Wilt u genieten op uw terras, balkon of dak, laat ons een ontwerp voor u maken en voor u het weet zit u in uw eigen groene omgeving. Ook voor een klein budget is er soms veel mogelijk!

Samen met onze experts toveren we u wensen om in een echt ontwerp en werkelijke daktuin, groene gevel op het balkon of compleet leefdak! Zie hier wat voorbeelden van onze laatste projecten.

Ontdek de schoonheid van een daktuin!

Onlangs hebben we in Rotterdam een complete daktuin en dakterras opgeleverd. Samen met onze partner Nieuwenhuizen Daktechniek werd het dak compleet vernieuwd en omgetoverd naar een geweldige stadstuin boven op het dak. Bekijk hier de video waarin we je meenemen in het proces van aanleg en oplevering.

Samen werken aan meer groen!

Onze missie is Nederland groen(er) maken. Dit doen we niet alleen met onze groendaken maar tal van andere innovatieve groene oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan groene (kurk)gevels waarbij we complete wanden en muren kunnen voorzien van groen. Of complete daktuinen en terrassen voorzien van beplanting en allerlei nieuwe groene oplossingen die bijdragen aan een betere biodiversiteit.

Wil je eens sparren over groene duurzame oplossingen voor jouw dak, tuin, bedrijf of woning? Schakel dan een groendakcoach in en we komen graag kijken naar jouw mogelijkheden!

Advies nodig? Wij bellen je graag voor een afspraak.

    Een groene gevel

    Een groendak kent vele voordelen en is al te vinden op vele daken in Nederland. Maar wat als je dak zich er niet voor leent of je wil een andere optie om jouw omgeving groener te maken? Dan is een groene gevel een geweldige oplossing. Middels een wand van bijvoorbeeld kurk of hout realiseren wij een complete groene gevel. Dit kan binnen, buiten, bij je woning of bij je bedrijf. Op deze manier profiteer je toch van een groene oplossing en nog meer biodiversiteit. Ook een groene gevel zorgt weer voor een aantal voordelen die ook terug te vinden zijn bij een groendak. We vertellen je graag alles over dit nieuwe product. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

    Wil jij geïnspireerd worden over onze groene oplossingen?

    Wil jij meer weten over alle zakelijke groene oplossingen?
    Vul  je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!