Zonnepanelen en/of extra isolatie

Haal het optimale rendement uit jouw dak!

Zonnepanelen op je groendak

Steeds meer mensen gaan voor zonnepanelen, ook op platte daken. De combinatie met een groendak is heel erg goed, omdat het sedum de omgevingstemperatuur van de zonnepanelen laag houdt en daardoor het rendement verhoogd. Een ideale combinatie dus! Let wel op: sedum kan niet onder het gehele zonnepaneel worden aangebracht, omdat het niet overleeft in volledige schaduw (zie de onderstaande afbeelding).

Wij maken graag een offerte voor de installatie van zonnepanelen en het groendak en kunnen dit gelijktijdig installeren en aanleggen! Interesse? Vraag hier een offerte aan.

Wij nemen contact op om specifieke wensen door te nemen en maken een prijs op maat.

Een zonnatuurpaneel!

Groendakcoach is vernieuwend en innovatief. Zo ontwikkelden we een zonnatuurpaneel. Een groene oplossing die de “lelijke” kant wegwerkt van de zonnepanelen én bijdraagt aan meer biodiversiteit. Bekijk hier de productvideo!

Extra Isolatie

Van Groendaken is bekend dat ze in de zomer veel warmte buiten houden en de dakbedekking extra beschermen. Doordat de dakbedekking niet meer opwarmt blijft de binnentemperatuur tot wel 4 graden Celsius lager dan zonder Groendak. Omdat de officiële RD-waarde van een Groendak seizoensgebonden is (in de winter maar een waarde heeft van 0,3) is de isolatie in de wintermaanden minimaal te noemen.

Groendakcoach introduceert het Isolatie Groendak. Deze combinatie van een isolerende laag onder het Groendak zorgt voor nog lagere binnentemperaturen in de zomer tot en met een betere (veel betere) isolatie in de winter. De gebruikte materialen zijn KOMO-gecertificeerd en geven een bewezen verhoging van de isolatiewaarden.  Er zijn zelfs subsidiemogelijkheden voor deze zogenoemde “bij-isolatie” mogelijk.

Wil jij meer informatie over zonnepanelen
of extra isolatie mogelijkheden?

Vul vrijblijvend je gegevens in en wij nemen contact met je op!

De nummer 1 van Nederland
in groendak aanleg!

Webshop

Leg zelf je groendak aan! Bestel al je materialen in onze webshop. Ook voor onderhoud en dak- en tuinverfraaiing. 

Contact

Groendakcoach B.V.

Het Tasveld 5
3342 GT Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon: +31 (0)78 221 00 21
E-mail: info@groendakcoach.nl

Over ons

Volg ons