Groendak

Groendak – het is een steeds bekender fenomeen in Nederland. Het laten aanleggen van een groendak heeft namelijk meerdere voordelen. In eerste instantie kun je er de biodiversiteit mee vergroten. Dit is niet alleen een genot voor het oog, maar zorgt ook voor meer groen in Nederland. Daarnaast worden groendaken ook ingezet voor een betere opvang van het water.

Benieuwd geworden naar wat Groendakcoach voor uw woning, bedrijfspand, schuur of ander pand kan betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website of kom direct telefonisch in contact met een van onze medewerkers.

Groendak aan laten leggen?

Het milieu van Nederland is in de afgelopen decennia flink achteruitgegaan. Er komen steeds vaker hevige regenbuien en plaatselijk ontstaat er soms waterproblematiek. Daarnaast is er ook een flinke afname in het aantal bijen en ook in andere insectengroepen zien wij een daling. Groendakcoach zet zich daarom graag in voor een verscheidenheid van groene oplossingen. 

Waarom groen dak aanleggen als specialiteit zult u afvragen? Een groendak zorgt namelijk voor een verbeterd leefklimaat voor insecten en heeft bovendien een waterbufferend vermogen, waardoor de riolering minder wordt belast tijdens nattere periodes.

Subsidie op je groendak?

Steeds meer gemeenten bieden subsidies voor groendaken. Waarom? Vanwege de voordelen die deze daken met zich meebrengen, namelijk een verhoogde biodiversiteit en verbeterde wateropvang. Onze coaches blijven continu op de hoogte van de subsidiemogelijkheden per gemeente in Nederland, zodat wij u altijd passend kunnen adviseren en het maximale voor uw groendak kunnen betekenen.

Kom in contact!

Wilt u meer weten over het regelen van een subsidieaanvraag voor uw groendak óf heeft u enkele andere vragen voor ons? Twijfel dan niet om even in contact te komen met onze medewerkers. Al onze contactgegevens kunt u terugvinden op de website en telefonisch zijn wij doordeweeks goed bereikbaar. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan gemakkelijk via het formulier op onze website.

Meer informatie over jouw mogelijkheden?

Vul vrijblijvend je gegevens in en wij nemen contact met je op!

De nummer 1 van Nederland
in groendak aanleg!

Webshop

Leg zelf je groendak aan! Bestel al je materialen in onze webshop. Ook voor onderhoud en dak- en tuinverfraaiing. 

Contact

Groendakcoach B.V.

Het Tasveld 5
3342 GT Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon: +31 (0)78 221 00 21
E-mail: info@groendakcoach.nl

Over ons

Volg ons