Groen dak aanleggen

Groen dak aanleggen? Profiteer van de ruime kennis en ervaring van Groendakcoach! Of het nu gaat om het dak van uw woning, bedrijfspand of schuur; onze coaches kunnen u passend adviseren en de aanleg van A tot Z regelen. Er zijn namelijk binnen het assortiment van groendaken nog behoorlijk wat mogelijkheden. Hierover zul je meer lezen op deze webpagina.

In vele gemeenten is het ook mogelijk om een subsidie aan te vragen. Handig om te weten: ons Groenkeur certificaat kan hier een positieve invloed op hebben. Kom in contact om de opties voor uw situatie en gemeente te bespreken!

Groen dak aanleggen? Groendakcoach!

Er zijn twee soorten groendaken mogelijk: een intensief of extensief groendak. Bij een intensief groendak draait het voornamelijk om de wateropvang en minder om de biodiversiteit, terwijl dit bij een extensief dak juist andersom is. Voor elke situatie kan het soort groendak verschillend zijn. Onze medewerkers geven u daarom graag een op-maat-gemaakt advies.

Groendakcoach wil bedrijven, consumenten en overheidsinstellingen in de breedste zin van het woord informeren, enthousiasmeren en/of begeleiden bij alle groene oplossingen. Zo kunnen wij samen werken aan een mooier en beter leefklimaat voor ons prachtig kikkerlandje! 

Groen dak aanleggen

Landelijk actief

Onze organisatie is bij meerdere landelijke projecten betrokken en krijgt daarbij allerlei vragen over (herstel) van daken, uitvoering van onderhoud, aanleg van een groendak e.d. Deze werkzaamheden voeren wij graag samen met andere partners uit. Geïnteresseerd in een samenwerking? Wij drinken graag een kop koffie om wat nader kennis te maken! Neem contact met ons op.

Groen onderwijs

Wij vinden het belangrijk om onze toekomstige generaties bewust te maken van positieve van groen, duurzaamheid e.d.. Daarom zijn wij momenteel een (klein) educatie programma voor basisscholen aan het opzetten. Hierover volgt later meer. Wilt u ondertussen al meer informatie hierover of wilt u een medewerker van Groendakcoach laten spreken voor de klas? Neem dan contact met ons op!

Meer informatie over jouw mogelijkheden?

Vul vrijblijvend je gegevens in en wij nemen contact met je op!

De nummer 1 van Nederland
in groendak aanleg!

Webshop

Leg zelf je groendak aan! Bestel al je materialen in onze webshop. Ook voor onderhoud en dak- en tuinverfraaiing. 

Contact

Groendakcoach B.V.

Het Tasveld 5
3342 GT Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon: +31 (0)78 221 00 21
E-mail: info@groendakcoach.nl

Over ons

Volg ons