Jouw wijk wordt groen!
Doe je ook mee?

Ga samen voor groen en profiteer van een scherpe prijs!

Iemand in jouw buurt heeft gekozen voor een groendak! Zo zijn we weer een stap dichter bij meer groen in jouw wijk en in Nederland. Doe jij ook mee?

Een groendak is een plat dak bedekt met (sedum)plantjes, welke het dak beschermen tegen zonlicht en andere weersomstandigheden. Hierdoor krijgt je dak een langere levensduur. Daarnaast zorgt een groendak voor een betere waterbuffering en een groendak isoleert. Koeler in de zomer, warmer in de winter. Een slimme, duurzame en milieubewuste investering dus!

Desgewenst kunnen wij ook het dakherstel of vervanging regelen. Omdat iemand in jouw buurt de eerste stap heeft gezet om een groendak aan te leggen, kan het heel interessant zijn om mee te doen.

Ga samen voor groen en profiteer van een scherpe aanlegprijs!

De prijs van het groendak is inclusief de complete aanleg van het groendak. De prijs is afhankelijk van de bereikbaarheid van het dak (in hoogte en/of in relatie tot afstand van de weg), veiligheidsmaatregelen, oppervlakte en uw specifieke wensen. Wat dus interessant kan zijn is om te kijken of er meerdere bewoners zijn in uw wijk om in één keer meerdere groendaken aan te leggen!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

 • De aanleg wordt compleet voor u verzorgd
 • Een groendak zorgt voor grote biodiversiteit in de wijk
 • Wellicht is er subsidie mogelijk op uw groendak aanleg
 • Al ruim 1000 daken aangelegd

  Uw naam*

  Uw e-mailadres*

  Uw telefoonnummer*

  Uw woonplaats*

  Adres*

  Postcode*

  Een groendak laten aanleggen?

  Bij Groendakcoach nemen we de complete zorg uit handen van de aanleg van uw groendak. Onze specialisten verzorgen de complete aanleg van A tot Z zodat u direct kunt genieten van uw eigen groendak.

  Het proces is uit te leggen in een aantal stappen:

  1. U vraagt een vrijblijvende offerte bij ons aan voor de aanleg van een groendak
  2. U ontvangt van ons een voorlopige offerte op basis van uw gegevens
  3. Een inspecteur komt uw dak inspecteren of dit geschikt* is voor een groendak
  4. U ontvangt van ons de definitieve offerte
  5. Na akkoord plannen we samen de aanleg aan van uw groendak
  6. Uw groendak wordt in één dag aangelegd en u krijgt instructie over het onderhoud

  Graag laten we zien hoe het proces van de aanleg in verloopt. Bekijk hier hoe de aanleg van een groendak in zijn werk gaat:

  *Niet elk dak is geschikt voor een groendak. De kwaliteit van het dak dient goed te zijn (veelal niet ouder dan 15 tot 20 jaar). Het dak dient ook constructief sterk genoeg te zijn om het gewicht van een groendak te dragen. Een lichtgewicht groendak weegt verzadigd met water circa 40 tot 45 kilogram per vierkante meter.

  Terugbelverzoek

  Wilt u terug gebeld worden door uw coach voor meer informatie over uw wijkactie met een groendak? Vul dan hier uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op.

   Waarom kiezen voor
   een groendak?

   • De levensduur van het dak wordt verlengd, het dak gaat twee tot drie keer langer mee dan een gewoon dak. Het groendak biedt bescherming tegen zon (UV), regen en temperatuurschommelingen.
   • In de zomer zorgt het groendak voor isolatie, tot 4 graden koeler en dus ook energiebesparing voor een eventuele airco!
   • Een groendak vormt een perfecte waterbuffering waardoor het riool bij hoosbuien minder wordt belast. Vooral met de steeds vaker voorkomende zware regenval in Nederland is dit een belangrijk voordeel.
   • Het groendak is geluiddempend, neemt fijn stof en CO2 op. Goed voor mens, dier en milieu.
   • Door de grote variatie aan plantjes verhoogt een groendak de biodiversiteit in de omgeving. De bloemen trekken vogels, bijen, vlinders en andere nuttige insecten aan.