Overheid, stichting en bedrijfsleven

Bedrijfspand of vastgoed

Samen voor groen met de overheid (gemeente, waterschap en/of provincie). De medewerkers van Groendakcoach hebben voor meerdere gemeenten, stichtingen en waterschappen groen(dak)projecten uitgevoerd. Bij deze projecten coördineert Groendakcoach het project op maat, werken wij samen met lokale bedrijven of voeren wij het gehele project uit. Zo’n project kan bijvoorbeeld bestaan uit alleen de realisatie van groendaken, maar ook uit een compleet klimaatproject voor de wijk (met groendaken, wadi’s, groene gevels, regentonnenacties en groene tuinconcepten). Doe-het-zelfers in de wijk? Geen probleem! Onze coaches laten graag zien hoe de aanleg moet en helpen mee. Veel kinderen in de wijk? Leuk! Hoe jonger ze betrokken raken met groen, des te beter! We betrekken de kinderen bij de aanleg, organiseren workshops en geven les (in samenwerking met Stichting Duza, www.duzadorp.nl). Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden.

Groen bedrijfspand of vastgoed

Samen voor groen met uw bedrijfspand of uw vastgoed? Eigenaar van één of meerdere panden en de behoefte om te vergroenen? Klik door naar “inspiratie” en bekijk onze grotere projecten. Naast de reguliere groendaken hebben wij ook allerlei bijzondere extra’s om uw dak uniek te maken.

Medewerkers of relaties iets origineels ‘groens’ cadeau doen? Ook dat kan! Een collectief, regenton, groendakje, training of cursus zijn allemaal mogelijk. Onze directeur helpt u en/of uw medewerkers graag naar groen!

De groendakcoach op uw event!

Zoekt u een enthousiaste gastspreker over groen? Of heeft u een duurzaamheidsbijeenkomst en wilt u “groen” laten zien of beleven? De Groendakcoach kan u helpen en voorzien van alle benodigde informatie over groene daken, gevels, regentonnen, wadi’s e.d.; van een live experience via onze sedumtafel tot aan een compleet klimaatevent of groen(dak)BBQ! Er zijn veel mogelijkheden en samen met u maken wij uw event op maat en een groot succes!

De nummer 1 van Nederland
in groendak aanleg!

Webshop

Leg zelf je groendak aan! Bestel al je materialen in onze webshop. Ook voor onderhoud en dak- en tuinverfraaiing. 

Contact

Groendakcoach B.V.

Het Tasveld 5
3342 GT Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon: +31 (0)78 221 00 21
E-mail: info@groendakcoach.nl

Producten

Particulier

– Groendak
– Dakrenovatie
– Zonnepanelen
– Groene gevel
– Insectenhotel

Zakelijk

– Groendak
– Kantoortuin
– Zonnepanelen
– Groene gevel
– Insectenhotel

Over ons

Volg ons