Leg nu een groendak aan mét subsidie
in de gemeente Amstelveen!

Profiteer vandaag nog, we helpen je graag verder!

Ga nu ook voor groen en investeer nu in een groendak mét subsidie! Veel gemeentes en waterschappen geven subsidie op groene oplossingen om zo samen te investeren in een beter klimaat. Daarom is het nu extra aantrekkelijk om een groendak aan te leggen.

Wat is een groendak?
Een groendak is een plat dak bedekt met (sedum) plantjes. Deze sedumplantjes beschermen het dak tegen zonlicht en andere weersomstandigheden, zorgen voor biodiversiteit op uw dak en geven je dak een mooi aanzicht. Een slimme, duurzame en milieubewuste investering dus! Informeer naar de mogelijkheden voor jouw groendak of sla de handen ineen voor een duurzame wijk en neem vandaag nog contact met ons op.

Een groendak laten aanleggen?

Bij Groendakcoach nemen we de complete zorg uit handen van de aanleg van jouw groendak. Onze specialisten verzorgen de complete aanleg van A tot Z zodat je direct kan genieten van jouw eigen groendak.

Het proces is uit te leggen in een aantal stappen:

 1. Je vraagt een vrijblijvende offerte bij ons aan voor de aanleg van een groendak
 2. Je ontvangt van ons een voorlopige offerte op basis van jouw gegevens
 3. Een inspecteur komt je dak inspecteren of dit geschikt* is voor een groendak
 4. Je ontvangt van ons de definitieve offerte
 5. Na akkoord plannen we samen de aanleg aan van jouw groendak
 6. Het groendak wordt in één dag aangelegd en je krijgt instructie over het onderhoud

Graag laten we zien hoe het proces van de aanleg in verloopt. Bekijk hier hoe de aanleg van een groendak in zijn werk gaat:

Gebruik maken van subsidie?

Wil je een groendak aanleggen? Dan hebben we goed nieuws! Veel gemeentes geven namelijk subsidie op diverse groene oplossingen die bijdragen aan een beter klimaat. Ook een groendak valt vaak onder deze maatregelen.

De voordelen van een groendak zijn zo divers dat veel gemeentes en waterschappen mensen stimuleren om hierin te investeren.

Wij helpen je graag om te ontdekken of jouw gemeente of waterschap subsidie verstrekt. Vaak kan je dit al vinden op de website van de gemeente zelf. Daar vindt vindt je vaak ook het aanvraagformulier. Heb je hier vragen over, of wil je een collectief starten voor een nog gunstigere prijs? Dan helpen wij je bij Groendakcoach graag op weg! Neem hier vrijblijvend contact met ons op!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

 • De aanleg wordt compleet voor je verzorgd
 • Een groendak zorgt voor grote biodiversiteit in de wijk
 • Subsidie mogelijk op jou groendak aanleg
 • Groendakcoach is de nummer 1 aanleg van Nederland in groendaken!

  Uw naam*

  Uw e-mailadres*

  Uw telefoonnummer*

  Uw woonplaats*

  Adres*

  Postcode*

  Bel mij terug!

  Wil je dat wij contact met je opnemen voor meer informatie of uitleg over een groendak? Vul dan hier je telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

   Waarom kiezen voor
   een groendak?

   • De levensduur van het dak wordt verlengd, het dak gaat twee tot drie keer langer mee dan een gewoon dak. Het groendak biedt bescherming tegen zon (UV), regen en temperatuurschommelingen.
   • In de zomer zorgt het groendak voor isolatie, tot 4 graden koeler en dus ook energiebesparing voor een eventuele airco!
   Groendak laten aanleggen
   • Een groendak vormt een perfecte waterbuffering waardoor het riool bij hoosbuien minder wordt belast. Vooral met de steeds vaker voorkomende zware regenval in Nederland is dit een belangrijk voordeel.
   • Het groendak is geluiddempend, neemt fijn stof en CO2 op. Goed voor mens, dier en milieu.
   • Door de grote variatie aan plantjes verhoogt een groendak de biodiversiteit in de omgeving. De bloemen trekken vogels, bijen, vlinders en andere nuttige insecten aan.