Een gratis dakinspectie laten uitvoeren?

Wij hebben nog 20 plekken beschikbaar.

Kies voor groen op je dak en investeer nu in een groendak! Nog niet voordelig genoeg? We hebben nu tijdelijk deze actie waarbij we gratis een dakinspectie bij je uitvoeren. OP=OP.

Een gratis dakinspectie voor je groendak?

Bij Groendakcoach nemen we de complete zorg uit handen van de aanleg van je groendak. Onze specialisten verzorgen de complete aanleg van A tot Z zodat je direct kunt genieten van je eigen groendak.

Het proces is uit te leggen in een aantal stappen:

  1. Je vraagt een vrijblijvende afspraak aan voor een gratis dakinspectie;
  2. Je ontvangt van ons een offerte op basis van je gegevens;
  3. Na akkoord plannen we samen de aanleg aan van je groendak;
  4. Je groendak wordt in één dag aangelegd en je krijgt instructie over het onderhoud.
  • De levensduur van het dak wordt verlengd, het dak gaat twee tot drie keer langer mee dan een gewoon dak. Het groendak biedt bescherming tegen zon (UV), regen en temperatuurschommelingen.
  • In de zomer zorgt het groendak voor isolatie, tot 4 graden koeler en dus ook energiebesparing voor een eventuele airco!
  • Een groendak vormt een perfecte waterbuffering waardoor het riool bij hoosbuien minder wordt belast. Vooral met de steeds vaker voorkomende zware regenval in Nederland is dit een belangrijk voordeel.
  • Het groendak is geluiddempend, neemt fijn stof en CO2 op. Goed voor mens, dier en milieu.

Wil je een groendak aanleggen met subsidie? Verschillende gemeenten in Nederland bieden een passende subsidie aan voor het aanleggen van een groendak. Je kunt dit zelf navragen bij de gemeente en provincie waar je woonachtig bent.