Een groendak aanleggen in
de gemeente Halderberge?

Ga ook voor groen in Halderberge en investeer nu in een groendak mét subsidie! Als inwoner van de gemeente Halderberge is het nu extra aantrekkelijk om een groendak aan te leggen.

Wat is een groendak?
Een groendak is een plat dak bedekt met (sedum) plantjes. Deze sedumplantjes beschermen het dak tegen zonlicht en andere weersomstandigheden, zorgen voor biodiversiteit op uw dak en geven uw dak een mooi aanzicht. Een slimme, duurzame en milieubewuste investering dus! Informeer naar de mogelijkheden voor úw groendak of sla de handen ineen voor een duurzame wijk en neem vandaag nog contact met ons op.

Een groendak laten aanleggen?

Bij Groendakcoach nemen we de complete zorg uit handen van de aanleg van uw groendak. Onze specialisten verzorgen de complete aanleg van A tot Z zodat u direct kunt genieten van uw eigen groendak.

Het proces is uit te leggen in een aantal stappen:

 1. U vraagt een vrijblijvende offerte bij ons aan voor de aanleg van een groendak
 2. U ontvangt van ons een voorlopige offerte op basis van uw gegevens
 3. Een inspecteur komt uw dak inspecteren of dit geschikt* is voor een groendak
 4. U ontvangt van ons de definitieve offerte
 5. Na akkoord plannen we samen de aanleg aan van uw groendak
 6. Uw groendak wordt in één dag aangelegd en u krijgt instructie over het onderhoud

Graag laten we zien hoe het proces van de aanleg in verloopt. Bekijk hier hoe de aanleg van een groendak in zijn werk gaat:

Gebruik maken van subsidie?

Wilt u een groendak aanleggen? Dan heeft de gemeente Halderberge goed nieuws voor u!

“In de periode 2021-2023 kunt u subsidie aanvragen voor groene daken, het vergroenen van tuinen, waterpasserende verharding en het afkoppelen. Met deze subsidieregeling wil de gemeente Halderberge haar inwoners helpen om tuinen in te richten op het veranderend klimaat.” bron: www.halderberge.nl

Lees hier meer meer via Klimaatbestendig Halderberge. U vindt hier het aanvraagformulier. Heeft u hier vragen over, of wilt u een collectief starten? Dan helpen wij u bij Groendakcoach graag op weg!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

 • De aanleg wordt compleet voor u verzorgd
 • Een groendak zorgt voor grote biodiversiteit in de wijk
 • Subsidie mogelijk op uw groendak aanleg
 • Al ruim 1000 daken aangelegd

  Uw naam*

  Uw e-mailadres*

  Uw telefoonnummer*

  Uw woonplaats*

  Adres*

  Postcode*

  Bel mij terug!

  Wilt u dat wij contact met u opnemen voor meer informatie of uitleg over een groendak? Vul dan hier uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op.

   Waarom kiezen voor
   een groendak?

   • De levensduur van het dak wordt verlengd, het dak gaat twee tot drie keer langer mee dan een gewoon dak. Het groendak biedt bescherming tegen zon (UV), regen en temperatuurschommelingen.
   • In de zomer zorgt het groendak voor isolatie, tot 4 graden koeler en dus ook energiebesparing voor een eventuele airco!
   • Een groendak vormt een perfecte waterbuffering waardoor het riool bij hoosbuien minder wordt belast. Vooral met de steeds vaker voorkomende zware regenval in Nederland is dit een belangrijk voordeel.
   • Het groendak is geluiddempend, neemt fijn stof en CO2 op. Goed voor mens, dier en milieu.
   • Door de grote variatie aan plantjes verhoogt een groendak de biodiversiteit in de omgeving. De bloemen trekken vogels, bijen, vlinders en andere nuttige insecten aan.