Isoleer jouw woning op een groene en duurzame manier!

Houd de warmte in huis dit najaar met een groendak mét extra dakisolatie. We kunnen dit uitvoeren op een bestaand wat geschikt is voor de aanleg van een groendak. We plaatsen de isolatie óp het bestaande dak met daaroverheen het groendak.

Is het dak toe aan vervanging? Dan passen we de extra isolatie direct toe tijdens de renovatie. Wij kunnen je bestaande dak vervangen met alle bijbehorende onderdelen. Een bijkomend voordeel is dat wij 10 jaar garantie geven op de waterdichtheid van het dak.

Ontvang nu een gratis vogelhuisje met sedumdak bij een vrijblijvende dakinspectie!


Profiteer nu van ons aanbod tot 31 december; een gratis en vrijblijvende dakinspectie! Eén van onze inspecteurs komt langs om te beoordelen of jouw dak geschikt is voor een groendak met extra isolatie. We beoordelen het dak op kwaliteit en draagkracht en wij vertellen direct of je dak geschikt is of niet.

Vul je gegevens in:

Wij nemen dan z.s.m. contact op voor het plannen van een afspraak.

  In 6 stappen naar een groendak met isolatie

  1. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via het contactformulier of bel 078 221 00 21.

  2. Eén van onze coaches komt langs voor een vrijblijvende inspectie om te kijken of het dak geschikt is voor de aanleg van groendak.

  3. De eventuele extra dakisolatie wordt aangebracht op het bestaande of nieuwe dak na de dakrenovatie.

  4. We maken een definitieve afspraak voor het plaatsen van je groendak.

  5. De aanleg wordt compleet verzorgd door onze ervaren coaches.

  6. Je groendak wordt opgeleverd met uitleg over het onderhoud.

  Vragen? Neem contact op.

  De prijs van het groendak is inclusief de complete aanleg van het groendak. De prijs is afhankelijk van bereikbaarheid van het dak, oppervlakte, veiligheidsmaatregelen en jouw specifieke wensen. We kunnen best voorstellen dat je nog vragen hebt. Neem gerust contact met ons op en we helpen je op weg met alle informatie én eventuele subsidie.

   Wij kunnen ook zonnepanelen installeren op je groendak!

   Subsidie op de aanleg van je groendak met isolatie

   Veel gemeentes verstrekken subsidie op de aanleg van een groendak. Met deze subsidie neemt de gemeente een deel van de kosten voor haar rekening. Op dit moment is het dus nog interessanter om jouw huis groen te verduurzamen. Daarom adviseren wij om navraag te doen bij de gemeente en/of het waterschap. Soms kan de subsidie oplopen tot wel € 30,-/m2!

   Wat is een groendak? Een groendak is een plat dak bedekt met (sedum)plantjes, welke het dak beschermen tegen weersomstandigheden. Hierdoor krijgt je dak een langere levensduur. Daarnaast zorgt een groendak voor een betere waterbuffering en een groendak isoleert; warmer in de winter, koeler in de zomer.

   Hulp nodig bij subsidie?
   Geen probleem!

   Het kan best zijn dat je nog vragen hebt over subsidie, het groendak of bijvoorbeeld de isolatie. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder hier mee.

   Wil je door ons terug gebeld worden voor meer informatie over subsidie? Vul dan hier je telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

    De nummer 1 van Nederland
    in groendak aanleg!

    Groendak wijkaanpak

    5 redenen om te kiezen voor een groendak mét extra isolatie

    1. Optimale isolatie van je woning; warmer in de winter, koeler in de zomer. Op deze manier doe je er alles aan om zoveel mogelijk warmte binnen te houden deze winter.
    2. De levensduur van het dak wordt verlengd, het dak gaat twee tot drie keer langer mee dan een gewoon dak. Het groendak biedt bescherming tegen zon (UV), regen entemperatuurschommelingen.
    3. Een groendak vormt een perfecte waterbuffering waardoor het riool bij hoosbuien minder wordt belast. Vooral met de steeds vaker voorkomende zware regenval in Nederland is dit een belangrijk voordeel.
    4. Het groendak is geluiddempend, neemt fijn stof en CO2 op. Goed voor mens, dier en milieu.
    5. Door de grote variatie aan plantjes verhoogt een groendak de biodiversiteit in de omgeving. De bloemen trekken vogels, bijen, vlinders en andere nuttige insecten aan.

    De nummer 1 van Nederland
    in groendak aanleg!

    Webshop

    Leg zelf je groendak aan! Bestel al je materialen in onze webshop. Ook voor onderhoud en dak- en tuinverfraaiing. 

    Contact

    Groendakcoach B.V.

    Het Tasveld 5
    3342 GT Hendrik-Ido-Ambacht
    Telefoon: +31 (0)78 221 00 21
    E-mail: info@groendakcoach.nl

    Over ons

    Volg ons