Isoleer jouw bedrijf op een
groene en duurzame manier!

Houd de warmte in je bedrijf dit najaar met een groendak mét extra dakisolatie. We kunnen dit uitvoeren op een bestaand dak wat geschikt is voor de aanleg van een groendak. We plaatsen de isolatie óp het bestaande dak met daaroverheen het groendak.

Is het dak toe aan vervanging? Dan passen we de extra isolatie direct toe tijdens de renovatie. Wij renoveren of vervangen het bestaande dak met alle bijbehorende onderdelen; hemelwaterafvoeren, loodslabben, boeiboorden en daktrims. Een bijkomend voordeel is dat wij 10 jaar garantie geven op de waterdichtheid van het dak. Wij ontzorgen je tijdens het hele proces; van dakinspectie tot uitvoer.

Kies voor een gratis dakinspectie!

Profiteer nu van ons aanbod tot 31 december; een gratis dakinspectie! Eén van onze inspecteurs komt langs om te beoordelen of jouw bedrijfsdak geschikt is voor een groendak met extra isolatie. We beoordelen het dak op kwaliteit en draagkracht en wij vertellen direct of je dak geschikt is of niet.

Vul je gegevens in:

  Subsidie op de aanleg van je groendak met isolatie

  Veel gemeentes verstrekken subsidie op de aanleg van een groendak. Dit kan zelfs ook voor bedrijven. Met deze subsidie neemt de gemeente een deel van de kosten voor haar rekening. Op dit moment is het dus nog interessanter om jouw bedrijf groen te verduurzamen. Daarom adviseren wij om navraag te doen bij de gemeente en/of het waterschap. Soms kan de subsidie oplopen tot wel € 30,-/m2!

  Wat is een groendak? Een groendak is een plat dak bedekt met (sedum)plantjes, welke het dak beschermen tegen weersomstandigheden. Hierdoor krijgt je dak een langere levensduur. Daarnaast zorgt een groendak voor een betere waterbuffering en een groendak isoleert; warmer in de winter, koeler in de zomer.

  Een vrijblijvende offerte aanvragen

  De prijs van het groendak is inclusief de complete aanleg van het groendak. De prijs is afhankelijk van bereikbaarheid van het dak (in hoogte en/of in relatie tot afstand van de weg), veiligheidsmaatregelen, oppervlakte en specifieke wensen.

   Een groendak laten aanleggen?

   Bij Groendakcoach nemen we de complete zorg uit handen van de aanleg. Onze specialisten verzorgen de complete aanleg van A tot Z zodat je direct kan genieten van je eigen groendak. Het proces is uit te leggen in een aantal stappen:

   1. Je vraagt een vrijblijvende offerte bij ons aan voor de aanleg
   2. Je ontvangt van ons een voorlopige offerte op basis van je gegevens
   3. Een inspecteur komt het dak inspecteren of dit geschikt is
   4. Je ontvangt van ons de definitieve offerte
   5. Na akkoord plannen we samen de aanleg aan van jouw groendak
   6. Het groendak wordt aangelegd en je krijgt instructie over het onderhoud

   Liever dat we jou terug bellen?

   Het kan best zijn dat je nog vragen hebt over het groendak, de isolatie of bijvoorbeeld subsidie. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder hier mee.

   Wil je door ons terug gebeld worden voor meer informatie over een groendak mét isolatie? Vul dan hier je telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

    5 redenen om te kiezen voor een groendak mét extra isolatie

    1. Optimale isolatie van je bedrijfspand; warmer in de winter, koeler in de zomer. Op deze manier doe je er alles aan om zoveel mogelijk warmte binnen te houden deze winter.
    2. De levensduur van het dak wordt verlengd, het dak gaat twee tot drie keer langer mee dan een gewoon dak. Het groendak biedt bescherming tegen zon (UV), regen entemperatuurschommelingen.
    3. Een groendak vormt een perfecte waterbuffering waardoor het riool bij hoosbuien minder wordt belast. Vooral met de steeds vaker voorkomende zware regenval in Nederland is dit een belangrijk voordeel.
    4. Het groendak is geluiddempend, neemt fijn stof en CO2 op. Goed voor mens, dier en milieu.
    5. Door de grote variatie aan plantjes verhoogt een groendak de biodiversiteit in de omgeving. De bloemen trekken vogels, bijen, vlinders en andere nuttige insecten aan.

    De nummer 1 van Nederland
    in groendak aanleg!

    Webshop

    Leg zelf je groendak aan! Bestel al je materialen in onze webshop. Ook voor onderhoud en dak- en tuinverfraaiing. 

    Contact

    Groendakcoach B.V.

    Het Tasveld 5
    3342 GT Hendrik-Ido-Ambacht
    Telefoon: +31 (0)78 221 00 21
    E-mail: info@groendakcoach.nl

    Over ons

    Volg ons