Bladeren kunnen een probleem zijn voor uw dakgoot en groendak! De bladeren kunnen voor verstopping van de afvoer van uw dakgoot zorgen. Daarom is het belangrijk  deze op tijd te legen en schoon te maken.

U kunt er ook voor kiezen om een dakgootbeschermer door Groendakcoach te laten plaatsen! Dit is een bescherming die in uw dakgoot wordt gemonteerd en ervoor zorgt dat de bladeren niet in de dakgoot terecht kunnen komen. U heeft dus geen onderhoud meer aan de dakgoot en hoeft de hoge ladder niet meer op!

De nummer 1 van Nederland
in groendak aanleg!

Webshop

Leg zelf je groendak aan! Bestel al je materialen in onze webshop. Ook voor onderhoud en dak- en tuinverfraaiing. 

Contact

Groendakcoach B.V.

Het Tasveld 5
3342 GT Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon: +31 (0)78 221 00 21
E-mail: info@groendakcoach.nl

Over ons

Volg ons