Groendakcoach wordt nu ook uw groene tuincoach! “Steeds vaker worden wij gevraagd om onderhoud aan de tuin te combineren met onderhoud aan het groendak”, vertelt Roel Roovers projectmedewerker bij Groendakcoach en verantwoordelijk voor alle onderhoudswerkzaamheden.

Het is voor ons een kleine moeite om al het snoeiwerk, onkruid etc. weg te halen en direct af te voeren. Maar ook de aanleg van uw tuin, verlichting, straatwerk en groene gevels behoren tot de mogelijkheden. “Leuk ook is, dat bij sommige gemeenten of waterschappen ook subsidie voor groene gevels wordt afgegeven” aldus Roel. Meer informatie over onderhoud van uw tuin? Neem contact op met Roel Roovers via roel@groendakcoach.nl

De nummer 1 van Nederland
in groendak aanleg!

Webshop

Leg zelf je groendak aan! Bestel al je materialen in onze webshop. Ook voor onderhoud en dak- en tuinverfraaiing. 

Contact

Groendakcoach B.V.

Het Tasveld 5
3342 GT Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon: +31 (0)78 221 00 21
E-mail: info@groendakcoach.nl

Over ons

Volg ons