Zoals hierboven gemeld heeft uw groendak (en tuin) water nodig. En zeker in deze droge periode!  Groendakcoach is officieel Gardena dealer en wij bieden diverse bewateringssystemen aan voor uw groendak en tuin. Op deze manier is het eenvoudiger om uw groendak en tuin te voorzien van water en kunt u zelfs op vaste tijden instellen dat water wordt gegeven. Bekijk alle mogelijkheden en opties in onze webshop. U kunt het systeem zelf aanleggen, u kunt er ook voor kiezen dat Groendakcoach de aanleg voor u verzorgt.

De nummer 1 van Nederland
in groendak aanleg!

Webshop

Leg zelf je groendak aan! Bestel al je materialen in onze webshop. Ook voor onderhoud en dak- en tuinverfraaiing. 

Contact

Groendakcoach B.V.

Het Tasveld 5
3342 GT Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon: +31 (0)78 221 00 21
E-mail: info@groendakcoach.nl

Over ons

Volg ons