U heeft het wellicht al volop in het nieuws gelezen, we kampen met droogte. Uiteraard is het belangrijk om zorgvuldig met water om te gaan maar uw groendak heeft dit zeker wel nodig! Sedum is een rotsplantje dat eigenlijk heel weinig nodig heeft. Het vraagt geen vaste hoeveelheid water per dak. Het is raadzaam om te beginnen met sproeien als het groendak net is aangelegd, als het een droge periode is, of als de sedum in de zomer rood kleur. Het beste is om in dat geval twee keer per week een half uur – bij voorkeur in de avond – water te geven, zodat het hele systeem verzadigd raakt. Kunt u niet goed bij uw groendak? Misschien kan een waterirrigatiesysteem uitkomst bieden! Lees er verderop meer over. De medewerkers van Groendakcoach informeren u graag over de mogelijkheden en kosten.

De nummer 1 van Nederland
in groendak aanleg!

Webshop

Leg zelf je groendak aan! Bestel al je materialen in onze webshop. Ook voor onderhoud en dak- en tuinverfraaiing. 

Contact

Groendakcoach B.V.

Het Tasveld 5
3342 GT Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon: +31 (0)78 221 00 21
E-mail: info@groendakcoach.nl

Over ons

Volg ons