Met deze nieuwe samenwerking breiden wij ons product- en dienstenpakket verder uit. Marc Rotmans, directeur Groendakcoach, licht toe: “Steeds meer groendak klanten vragen of Groendakcoach ook tuinonderhoud of -aanleg en zelfs tuinontwerp kunnen uitvoeren. Door de samenwerking met Buitenplanten.nl, kunnen we onze klanten met groene vingers meer bieden. Alle planten, struiken en bomen kunnen via de website worden besteld en worden netjes aan huis bezorgd. Een mooie dienstverlening die goed past bij ons bedrijf.”

De nummer 1 van Nederland
in groendak aanleg!

Webshop

Leg zelf je groendak aan! Bestel al je materialen in onze webshop. Ook voor onderhoud en dak- en tuinverfraaiing. 

Contact

Groendakcoach B.V.

Het Tasveld 5
3342 GT Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon: +31 (0)78 221 00 21
E-mail: info@groendakcoach.nl

Over ons

Volg ons