Met trots kunnen we melden dat Groendakcoach partner is geworden van DuzaDorp, Stichting DuZa. DuzaDorp is een educatief pakket over duurzaamheid en groen. DuzaDorp en zijn bewoners maken kinderen spelenderwijs bewust van duurzaamheid, enthousiast over natuur en zetten ze aan het denken. Stichting Duza heeft als missie om kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar spelenderwijs kennis te laten maken met allerlei onderwerpen op gebied van duurzaamheid.

Wat is de ambitie van Stichting Duza? Bereiken dat over 17 jaar, in het jaar 2037, alle kinderen en volwassenen tot de leeftijd van 29 bekend zijn met duurzaamheid en hun kennis kunnen overdragen aan de volgende generatie. Kijk voor alle informatie op www.duzadorp.nl!

De nummer 1 van Nederland
in groendak aanleg!

Webshop

Leg zelf je groendak aan! Bestel al je materialen in onze webshop. Ook voor onderhoud en dak- en tuinverfraaiing. 

Contact

Groendakcoach B.V.

Het Tasveld 5
3342 GT Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon: +31 (0)78 221 00 21
E-mail: info@groendakcoach.nl

Over ons

Volg ons